Your message was sent successfully

Άνω Τρίκαλα

Κορινθία, Ελλάδα

Τ. Κ. 20400

+302743091349

+306951065776

Αγαπητοί επισκέπτες,  

Απολαύστε τη διαμονή σας στον ξενώνα Φεγγαρογνέματα Σουίτες με ασφάλεια. Η διακριτική και αφοσιωμένη εξυπηρέτηση της ομάδας μας και τα αυτόνομα φιλόξενα chalets που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα σας, σας εγγυώνται μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ο ξενώνας Φεγγαρογνέματα Σουίτες είναι ένας οικογενειακός ξενώνας στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας που αποτελείται από 4 διαφορετικά chalets. Τα chalets είναι με ανεξάρτητη είσοδο το καθένα και ιδιωτικά μπαλκόνια παρέχοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ασφάλεια. Η φυσική απόσταση εξασφαλίζεται καθώς η κίνηση των επισκεπτών προς τα διαμερίσματα επιτυγχάνεται ανεξάρτητα μέσω μεγάλης υπαίθριας  αυλής.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένων υπηρεσιών. Το προσωπικό μας αποτελείται από λίγα και συγκεκριμένα άτομα που εκπαιδεύτηκαν στους νέους κανόνες και πρωτόκολλα λειτουργίας και είναι εξοπλισμένα με όλα τα μέσα για την απολύμανση των δωματίων καθώς επίσης ενημερώνονται συνέχεια για τις σωστές πρακτικές πρόληψης εμφάνισης αλλά και αποτελεσματικής διαχείρισης ύποπτων κρουσμάτων, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.  Σε κάθε περίπτωση το προσωπικό  εισέρχεται στα δωμάτια έχοντας κάνει χρήση αντισηψίας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης (μάσκα, ποδιά, γάντια, κλπ).

Η ομάδα του ξενώνα Φεγγαρογνέματα  Σουίτες επιδεικνύει υψηλότατο επίπεδο ατομικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ευθύνης. Πέραν της άμεσης τήρησης αυστηρών κανόνων υγιεινής, λειτουργίας, επικοινωνίας και συντονισμού, θα εξακολουθήσει να προσφέρει υποδειγματική ελληνική φιλοξενία με ζεστασιά, προθυμία και χαμόγελο.

Η υγεία σας και η υγεία του  προσωπικού μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. 

Αν νιώθεται οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα, σας παρακαλούμε να επισκεφθείτε τον γιατρό σας πριν το ταξίδι σας. Κατά την παραμονή σας, το προσωπικό ενδέχεται να χρειαστεί να σας θερμομετρήσει με ανέπαφο θερμόμετρο, ενώ αν αισθανθείτε ότι έχετε πυρετό ή βήχα, πονόλαιμο, καταβολή ή δύσπνοια, θα πρέπει να μείνετε, και εσείς και οι συνταξιδιώτες σας, στο δωμάτιό σας μέχρι να σας δοθούν περεταίρω οδηγίες.    

Στον ξενώνα Φεγγαρογνέματα Σουίτες το κύριο μέλημα μας πάντα ήταν και είναι η σχολαστική καθαριότητα των χώρων. Στην παρούσα συνθήκη θέλοντας να παρέχουμε τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια , οι υπηρεσίες καθαριότητας θα παρέχονται βάση του νέου πρωτοκόλλου που ορίζει ο νόμος.

Ακολουθούν τα κύρια μέτρα που είναι σε εφαρμογή:

 • Έχει ορισθεί ειδικός συντονιστής ως υπεύθυνος για να διασφαλίσει ότι εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγείας και ασφάλειας που καθορίζονται από κυβερνητικές εντολές
 • Παρέχουμε σε κάθε μέλος του προσωπικού επαρκή μέτρα προσωπικής προστασίας
 • Υπάρχει ειδικός εξοπλισμός (ιατρικό κιτ) σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο συμβάν
 • Check in και check out σε υπαίθριο στεγασμένο χώρο.
 • Στην είσοδο και σε αρκετά σημεία υπάρχει αντισηπτικό με τουλάχιστον 70% αλκοόλ
 • Γίνεται απολύμανση των κλειδιών και όλων των αντικειμένων και επιφανειών υψηλού κινδύνου
 • Στον καθαρισμό του δωματίου χρησιμοποιείται ατμοκαθαριστής
 • Υπάρχει συνεργασία με γιατρό και τις υγειονομικές υπηρεσίες σε περίπτωση κρούσματος COVID-19
 • Κρατάμε αρχείο με τα στοιχεία των επισκεπτών που θα φιλοξενηθούν στον ξενώνα (όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης, ημέρα αναχώρησης, αριθμός τηλεφώνου, e-mail, διεύθυνση)

 Μέτρα που πρέπει να τηρούν οι επισκέπτες μας:

 • Νέα ώρα αναχώρησης στις 11:00 και check in στις 15:00  ώστε το δωμάτιο μεταξύ διαφορετικών πελατών να καθαρίζεται και απολυμαίνεται επιμελώς και να εξασφαλίζεται ο επαρκής φυσικός αερισμός του χώρου.
 • Κατά την άφιξή σας, θα λάβετε μια φόρμα προς συμπλήρωση για όλα τα άτομα του δωματίου σας (όνομα, αριθμό τηλεφώνου, χώρα, εθνικότητα)
 • Δεν θα υπάρχει καθημερινή αλλαγή σεντονιών και πετσετών και οι υπηρεσίες καθαρισμού θα προσφέρονται κατόπιν αιτήματος.  
 • Πρέπει να διατηρείται μια ασφαλής απόσταση (πάνω από 1,5 μέτρα) μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού και μεταξύ επισκεπτών διαφορετικών δωματίων
 • Πλύνετε τα χέρια τακτικά με σαπούνι και νερό και χρησιμοποιείτε συχνά αντισηπτικό
 • Ακολουθήστε και σεβαστείτε την σήμανση και τις υποδείξεις του προσωπικού
 • Εάν νιώσετε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μείνετε στο δωμάτιό σας και επικοινωνήστε άμεσα με τον υπεύθυνο του ξενώνα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε στην συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την υποστήριξή σας. Ευχόμαστε υγεία και δύναμη με την ελπίδα να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο και ελπίζουμε σύντομα να σας καλωσορίσουμε στον τόπο μας και στον ξενώνα Φεγγαρογνέματα Σουίτες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η ομάδα του ξενώνα Φεγγαρογνέματα Σουίτες

Άνω Τρίκαλα Κορινθίας